Κατ’οίκον Παράδοση

Αγαπητέ Πελάτη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Υπεραγορές ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ προσφέρουν Παγκύπρια την υπηρεσία κατ’ οίκον παράδοσης καθημερινά Δευτέρα – Σάββατο (08:00-21:00), ακόμα και την Κυριακή (10:00-18:00).

Οι παραγγελίες σας μπορούν να ληφθούν είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (cy.pro.customerservice@sklavenitis.com).

Στην παραγγελία θα πρέπει να περιγράψετε το προϊόν και την ποσότητα που επιθυμείτε να αγοράσετε (π.χ. συγκεκριμένη μάρκα ή είδος, ποσότητα και σχόλια).

Ακολούθως, ο εργαζόμενός μας θα σας ενημερώσει ως προς την τιμή ανά τεμάχιο καθώς και το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας, συμπεριλαμβανομένου και των φόρων. Επίσης, θα ενημερωθείτε για την ημέρα και ώρα παράδοσης και μετά από έγκρισή σας, με δικά μας οχήματα τα οποία τηρούν όλες τις προδιαγραφές (ξηρό, συντήρησης, κατάψυξης), σας παραδίδουμε την παραγγελία χωρίς να επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε επιπλέον χρέωση. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται είτε την ίδια μέρα είτε το αργότερο την επόμενη.

Η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοση της παραγγελίας σας είτε με μετρητά είτε με πιστωτική κάρτα. Εξαιρούνται τα έπιπλα και οι ηλεκτρικές συσκευές που θα πρέπει να προπληρωθούν στο Κατάστημα πριν την παράδοσή τους.

Επιπρόσθετα, υπάρχει και η υπηρεσία pick-up όπου μπορείτε να στείλετε μέσω email την παραγγελία σας όλο το 24ωρο. Η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί το συντομότερο και θα ενημερωθείτε για να την παραλάβετε. Η υπηρεσία προσφέρεται Παγκύπρια, σε όλα τα Καταστήματα, όλες τις ώρες λειτουργίας των Υπεραγορών, Δευτέρα – Σάββατο (08:00-21:00), ακόμα και την Κυριακή (10:00-18:00).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Βάσει του Άρθρου 27 του περί Προστασίας του Καταναλωτή Νόμου του 2021 (112(Ι)/2021) υπάρχουν  εξαιρέσεις στο δικαίωμα υπαναχώρησης όπως στην προμήθεια αγαθών τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα και στην προμήθεια σφραγισμένων αγαθών τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, μεταξύ άλλων.

Για προϊόντα στα οποία εφαρμόζεται το δικαίωμα υπαναχώρησης βάσει του σχετικού Νόμου, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής  της παραγγελίας σας χωρίς να αναφέρετε τους λόγους και χωρίς καμία επιβάρυνση σε εσάς.

Νοείται πως σε περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, θα πρέπει να συμπληρώσετε το σχετικό υπόδειγμα ή να κάνετε οποιαδήποτε άλλη σαφή δήλωση που να παρουσιάζει την απόφαση σας να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση

1. Δικαίωμα υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε* από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση.

Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημέρες από την επομένη της ημέρας.

*«που εσείς αποκτήσατε ή ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο εσείς ορίσατε και είναι διαφορετικό από τον μεταφορέα του εμπορευόμενου, απέκτησε τη φυσική κατοχή των αγαθών.»·

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, μας ενημερώνετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μία ξεκάθαρη δήλωση. Αναγράψτε το ονοματεπώνυμό σας, τη γεωγραφική διεύθυνσή σας, τον αριθμό του τηλεφώνου σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας πριν την εκπνοή της προθεσμίας υπαναχώρησης, στη διεύθυνση Σπύρου Κυπριανού 11, 4043 Λεμεσός ή στο email: info@sklavenitiscyprus.com.cy.

Σημειώνεται ότι η ευθύνη της απόδειξης αναφορικά με την ημερομηνία αποστολής της επιστολής βαραίνει τον καταναλωτή. Ως εκ τούτου ο καταναλωτής συμβουλεύεται όπως στην περίπτωση αποστολής της επιστολής υπαναχώρησης μέσω ταχυδρομείου, η επιστολή να αποστέλλεται μέσω συστημένου ταχυδρομείου.

2. Συνέπειες της υπαναχώρησης

Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση. Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν εσείς έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων.

Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα αγαθά ή μέχρις ότου εσείς παράσχετε αποδείξεις ότι στείλατε πίσω τα αγαθά, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

Θα συλλέξουμε εμείς τα αγαθά.

Υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης (κατεβάστε το pdf αρχείο)

Σε περίπτωσή που εντοπιστεί κάποιο ελαττωματικό προϊόν, μετά από αίτημά σας στην εταιρεία μας, θα μπορεί να  αντικατασταθεί χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Στα προϊόντα τα οποία έχουν εγγύηση, κατά την παράδοσή τους, θα σας παραδίδετε το αντίστοιχο έγγραφο εγγύησης.

«Υπενθυμίζεστε πως υπάρχει νομική εγγύηση για όλα τα καινούργια προϊόντα που αγοράζετε από εμάς βάσει του σχετικού Νόμου για περίοδο δύο (2) χρόνων από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος.»

Για τυχόν εισηγήσεις και παράπονα μπορείτε να αποστείλετε email στους Λειτουργούς Εξυπηρέτησης cy.pro.customerservice@sklavenitis.com ή στο info@sklavenitiscyprus.com.cy, είτε να το καταγράψετε στο ειδικό δελτίο καταγραφής εισηγήσεων πελατών μέσα στα Καταστήματα μας, το οποίο θα σταλεί σε αυτούς.

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ – Τηλ.: 8000 0044 (χωρίς χρέωση)

Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 11, Γερμασόγεια, 4043 Λεμεσός, Κύπρος

Scroll to Top