Κατ’οίκον Παράδοση

Αγαπητέ Πελάτη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Υπεραγορές ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ προσφέρουν Παγκύπρια την υπηρεσία κατ’ οίκον παράδοσης καθημερινά Δευτέρα – Σάββατο (08:00-21:00), ακόμα και την Κυριακή (10:00-18:00).

Οι παραγγελίες σας μπορούν να ληφθούν είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (cy.pro.customerservice@sklavenitis.com).

Στην παραγγελία θα πρέπει να περιγράψετε το προϊόν και την ποσότητα που επιθυμείτε να αγοράσετε (π.χ. συγκεκριμένη μάρκα ή είδος, ποσότητα και σχόλια).

Ακολούθως, ο εργαζόμενός μας θα σας ενημερώσει ως προς την τιμή ανά τεμάχιο καθώς και το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας, συμπεριλαμβανομένου και των φόρων. Επίσης, θα ενημερωθείτε για την ημέρα και ώρα παράδοσης και μετά από έγκρισή σας, με δικά μας οχήματα τα οποία τηρούν όλες τις προδιαγραφές (ξηρό, συντήρησης, κατάψυξης), σας παραδίδουμε την παραγγελία χωρίς να επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε επιπλέον χρέωση. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται είτε την ίδια μέρα είτε το αργότερο την επόμενη.

Η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοση της παραγγελίας σας είτε με μετρητά είτε με πιστωτική κάρτα. Εξαιρούνται τα έπιπλα και οι ηλεκτρικές συσκευές που θα πρέπει να προπληρωθούν στο Κατάστημα πριν την παράδοσή τους.

Επιπρόσθετα, υπάρχει και η υπηρεσία pick-up όπου μπορείτε να στείλετε μέσω email την παραγγελία σας όλο το 24ωρο. Η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί το συντομότερο και θα ενημερωθείτε για να την παραλάβετε. Η υπηρεσία προσφέρεται Παγκύπρια, σε όλα τα Καταστήματα, όλες τις ώρες λειτουργίας των Υπεραγορών, Δευτέρα – Σάββατο (08:00-21:00), ακόμα και την Κυριακή (10:00-18:00).

Έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης ως προς την παραγγελία σας μέχρι και την ημερομηνία παράδοσης χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση. Επίσης, μπορείτε  πριν και/ή κατά την παράδοση, αν επιθυμείτε όπως γίνει κάποια αλλαγή.

Σε περίπτωσή που εντοπιστεί κάποιο ελαττωματικό προϊόν, μετά από αίτημά σας στην εταιρεία μας, θα μπορεί να  αντικατασταθεί χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Στα προϊόντα τα οποία έχουν εγγύηση, κατά την παράδοσή τους, θα σας παραδίδετε το αντίστοιχο έγγραφο εγγύησης.

Για τυχόν εισηγήσεις και παράπονα μπορείτε να αποστείλετε email στους Λειτουργούς Εξυπηρέτησης cy.pro.customerservice@sklavenitis.com ή στο info@sklavenitiscyprus.com.cy, είτε να το καταγράψετε στο ειδικό δελτίο καταγραφής εισηγήσεων πελατών μέσα στα Καταστήματα.

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ – Τηλ.: 8000 0044 (χωρίς χρέωση)

Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 11, Γερμασόγεια, 4043 Λεμεσός, Κύπρος