Σχέδιο Επαγγελματιών

Ωφελήματα

Σας προσφέρουμε: Ειδική έκπτωση στον λογαριασμό σας (από την έκπτωση εξαιρούνται οι αγορές στα αδειούχα Καταστήματα που στεγάζονται και δραστηριοποιούνται εντός των Καταστημάτων μας: Megaelectric, ΠΙ&ΦΙ, Trends, Drops, τα γκάζια και τα καπνικά είδη).

Εφαρμόζουμε: Όλες τις απαιτήσεις των Διεθνών προτύπων, ISO 9001:2015 και ISO 22000:2005, που αποβλέπουν στη Διαχείριση της Ποιότητας και στη Διασφάλιση της Ασφάλειας των τροφίμων μας.

Όλες οι αγορές κάτω από την ίδια στέγη: Άνεση επιλογών (μεγάλη ποικιλία) και εξοικονόμηση χρόνου.

Ανταγωνιστικές τιμές

Δωρεάν παράδοση στον χώρο που επιθυμείτε!

Τα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, παρέχουν σε εσάς τους επαγγελματίες Πελάτες τους, τη δυνατότητα να παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας στον χώρο της επιχείρησής σας. Εύκολα, γρήγορα, χωρίς επιπλέον κόστος, με ασφάλεια και με επαγγελματίες μεταφορείς, τα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ σας παραδίδουν τα προϊόντα τροφίμων και είδη ορόφου που έχετε παραγγείλει.

Για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα προϊόντων ή προσφορών, για να κάνετε την παραγγελία σας, ή για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διανομή και τα Καταστήματά μας, καλέστε στο 8000 0044 και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα.

Παραγγελίες μέσω email στο cy.pro.customerservice@sklavenitis.com.

Scroll to Top